İmamoğlu’ndan MEB’in törene katılmamasına tepki

İmamoğlu’ndan MEB’in törene katılmamasına tepki
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın ve Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in katıldığı Gümüşhane’deki Mustafa Canlı Bilim ve Sanat Merkezi Okulu Açılış Töreni’nde...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın ve Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in katıldığı Gümüşhane’deki Mustafa Canlı Bilim ve Sanat Merkezi Okulu Açılış Töreni’nde konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, MEB görevlilerinin törene katılmamasına, “Biz de devletin bir kurumuyuz, biz de devletimizi temsil ediyoruz. Devletimizin bu eserini burada sizlere sunarken ‘o yaptı, bu yaptı’ demiyoruz” sözleriyle tepki gösterdi.

İmamoğlu şunları söyledi:
“Çok açılışlar yapıyoruz. Devletimiz ile milletimiz ile birlikte açılışlar yapıyoruz. Gönlüm hep şunu ister; ortaklaşalım, bir arada olalım. Bakın, Gümüşhane Belediye Başkanı’mız burada, teşekkür ediyorum kendisine. Çünkü bu emanet artık onların. Bunun A partisi, B partisi, C partisi yok. Biz, Genel Başkan’ımız ile birlikte emniyet binası gibi, 4 bin-4 bin 500 metrekarelik karakol binamızı açtık. Ne yazık ki polis olmadan karakol binamızı açtık. Bu hoşuma gitmiyor, üzülüyorum, canım yanıyor. Keşke Milli Eğitim teşkilatımızdan dostlarımız, üst seviyeden kaymakamımızdan müdürümüze burada olsalardı.”