İmamoğlu'ndan 'teşekkür' göndermesi

İmamoğlu'ndan 'teşekkür' göndermesi
"150 Günde 150 Proje" açılışına 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar’da yapımı tamamlanan Mimar Sinan Meydanı ve Zemin Altı Otoparkı’nı hizmete...

"150 Günde 150 Proje" açılışına 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar’da yapımı tamamlanan Mimar Sinan Meydanı ve Zemin Altı Otoparkı’nı hizmete sundu.

Burada konuşan İmamoğlu, 'teşekkür' göndermesinde bulunarak, “Üsküdar’daki bir İSKİ açılışında Üsküdar Belediye Başkanı bana teşekkür etti. Mensubu bulunduğu siyasi partiden kendilerine tepki geldi. Teşekkür etmenin ayıplandığını ben ilk kez son yıllarda görür oldum. Kime ettiğinizle ayıplanıyor. Örneğin Ekrem İmamoğlu'na teşekkür etmek birileri için ayıp olabiliyor” dedi.

Ortak süreç yürüttükleri Üsküdar Belediyesi’ne teşekkür eden İmamoğlu, “Sayın Üsküdar Belediye Başkanı Üsküdar'daki bir İSKİ açılışında bana teşekkür etti. Memnun oldum. Ben de ona teşekkür ettim. Ama mensubu bulunduğu siyasi partiden ve onun yakın ekiplerinden kendilerine tepki geldi. Burası bir partinin projesi değil. Bir partiye, bir belediye başkanına ya da bir şahsa ait bir proje değil. Minnet duymak kadar güzel bir şey yok" dedi.