‘İmdat’ diyen, eleştiren hedefte

‘İmdat’ diyen, eleştiren hedefte
Günlerdir yangın bölgesinden canlı yayınlar yapan Şahan Gökbakar, MHP’nin hedefinde. Yönetmen ve oyuncu Şahan Gökbakar, orman yangınlarıyla ilgili “Help Turkey” etiketiyle paylaşım yapan sanatçıları hedef alan Yeni Asır...

Günlerdir yangın bölgesinden canlı yayınlar yapan Şahan Gökbakar, MHP’nin hedefinde. Yönetmen ve oyuncu Şahan Gökbakar, orman yangınlarıyla ilgili “Help Turkey” etiketiyle paylaşım yapan sanatçıları hedef alan Yeni Asır Gazetesi’nin manşetine tepki gösterdi. Gökbakar, sosyal medyada yaptığı canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

“İşte yok efendim medyada böyle manşetler atıp. ‘Help Turkey’ yazan sanatçılara fişlemeler, hedef göstermeler… ‘Siz nerenin sanatçısısınız…’ Siz nerenin gazetecisiniz? Siz hangi ülkenin basınısınız? Bir kendinize onu sorun önce! Komşudan yardım istemek, dünyadan yardım istemek kötü bir şey mi? İnsanların evleri, ocakları, vatanları yanıyor diye, ‘komşular yetişin’ demiş olabilir. Bunda ne kötülük var? Siz nasıl bu insanları alıp da fişlersiniz?”
Gökbakar’ın bu sözlerinin ardından MHP’nin Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gökbakar’ı hedef aldı. Yönter, şu ifadeleri kullandı:

“Seviyen aynen Recep İvedik…Ligin Ceren ile Celal’deki rolünle birleşik! Sen kendine yardım iste Şahan, boş kafanın almadığı işlere karışma, çünkü düşmüşsün düşeceğin kadar…Ancak Türk devleti güçlüdür bunu da trajikomik aklından çıkarma… Güldürmeden önce utanmayı dene!”