İNCE HESAP

Son Güncellenme Tarihi: Mart 14, 2023 / 08:38

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin sosyal medyadaki konuşulurluğu incelendi, çok sayıda bot hesabın son dönemde sık sık, hiçbir anlam içermeyen İnce paylaşımı yaptığı belirlendi.

Adaylığı ile muhalefet partilerinin oylarını böleceği analizi yapılan İnce hakkında mesaj atan bot hesapları kimin işlettiğine ilişkin bir tespit yok.

Muharrem İnce ise sosyal medyadaki başarısını gençlerin kendisine olan ilgisine bağladı, iddiaları devreye sokanlara “Trol” dedi.

Çekilmesini bekliyoruz
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Memleket Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı olarak Muharrem İnce’yi seçmesinin ardından yaptığı açıklamada “Muharrem İnce’nin Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekilmesini bekliyoruz. Akıllı ve mantıklı bir adamdır. Yuvasına geri döner diye bekliyorum ve dönmelidir” dedi.

Halk TV’den İsmail Küçükkaya’ya konuşan CHP’li Erol, İnce’nin sağduyusuna güvendiklerini ve CHP’nin iktidara bu kadar yakın olduğu bir süreçte parti aleyhine çalışacağını düşünmediklerini vurguladı. Erol “Mutlaka bir gelişme olacaktır. Arkadaşlarımız görüşme yapacaklardır. Muharrem Bey’in de bu sürece dahil olacağı kanaatindeyim” dedi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top