İNCE YENİ parti için ne var diyor, ne de yok

İNCE YENİ parti için ne var diyor, ne de yok
Günlerdir CHP’den ayrılacağı, 15 Eylül’de yeni bir parti kuracağı, beraber hareket ettiği isimlerle partinin program çalışmalarına bile başladığı konuşulan CHP’li Muharrem İnce bayramda da sessizliğini bozmadı, iddiaları...

Günlerdir CHP’den ayrılacağı, 15 Eylül’de yeni bir parti kuracağı, beraber hareket ettiği isimlerle partinin program çalışmalarına bile başladığı konuşulan CHP’li Muharrem İnce bayramda da sessizliğini bozmadı, iddiaları ortada bıraktı.
Önceki günkü köşesinde, Muharrem İnce’nin 15 Eylül’de parti kuracağını açıklayan Hürriyet Yazarı Yalçın Bayer, dün de İnce’nin Yalova’da kurbanını kestikten sonra kendi kullandığı aracıyla Bodrum istikametli bir tatile çıktığını yazdı.
Bayer ayrıca CHP’nin ‘ağır’ isimlerinden birinin “Benim bildiğim Muharrem İnce, CHP’den ayrılmaz ama ayrı bir parti kurmayı düşünüyorsa Kemal Kılıçdaroğlu ve mevcut CHP yönetimi ‘Biz nerede hata yaptık’ diye düşünmelidir” dediğini de yazdı.
CHP’den ayrılıp parti kuracağı iddiası daha önce de sosyal medyaya yansıyan Muharrem İnce, bugüne kadar iddialarla ilgili hiçbir soruya yanıt vermedi, konuşmadı. İnce’nin uzun sessizliğinin iddiaların doğruluğuna işaret ettiğine inananların sayısı giderek artarken, İnce’nin daha önce yaptırdığı bir anket çalışması da örnek gösterildi.