İnce’nin kafası karışık

Son Güncellenme Tarihi: Mart 17, 2023 / 09:20

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı yarışında “gerektiğinde” Kemal Kılıçdaroğlu lehine çekilebileceğini açıklarken sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ise “Fedakarlık yaparım dedim. Ama emin olun buna gerek kalmayacak” ifadelerini kullandı.

İKİNCİ TURA KALIRSAK…
Habertürk yazarı Fatih Altaylı dünkü yazısında, Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin konuştuğu İnce’nin “Kimse merak etmesin durumu değerlendiriyorum. Kendi adıma değil, Türkiye adına. Günü geldiğinde çekilmeyi bilirim. Kemal Bey lehine çekilirim” dediğini yazdı. Altaylı, İnce’nin dün sabah kendisine yolladığı mesajda ise “Hatay’a gidiyorum. Yolda sevgi seli var. 2018’deki gibiyim. Memleketin önüne takoz olmam elbet. Ama Kemal Bey ile 2. tura kalırsak ve Erdoğan 3. olursa da şaşırmam” ifadelerini kullandığını belirtti.

FEDAKARLIĞA GEREK KALMAYACAK
İnce, dün sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ise “Türkiye için elimi taşın altına koyarım, fedakarlık yaparım dedim. Ama emin olun buna gerek kalmayacak. Sokaklarda insanlarımızı görüyorum, dinliyorum. Biz başaracağız, birlikte başaracağız” dedi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top