İnsanın yüzü kızarır

İnsanın yüzü kızarır
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis’teki grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu konuşmasında, “devlet aile şirketi gibi yönetilmez” eleştirilerini yineledi, şeffaflık ve liyakat vurgusu yaptı....

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis’teki grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu konuşmasında, “devlet aile şirketi gibi yönetilmez” eleştirilerini yineledi, şeffaflık ve liyakat vurgusu yaptı. Kılıçdaroğlu iktidara seslenerek “Ekonomide ve hukukta milletin hayrına bir çözüm getirecekseniz biz Meclis’te elimizi kaldırır evet deriz” dedi. Kılıçdaroğlu, iktidarın reform söylemlerinin “lafta” kaldığını söyleyerek “18 yıldır bu ülkeyi yönetenler adaletsizlik var ve biz çözeceğiz diyor. İnsanın biraz yüzü kızarır değil mi?” eleştirisini yaptı.
Ekonomiye yönelik eleştirilerini sürdüren Kılıçdaroğlu, “Daha 15 gün önce ekonomi pik yapıyor diyenler, 15 gün sonra millete acı reçeteyi vereceğiz diyenler bunlar değil mi?” diye sordu. İşsizlik rakamlarını paylaşan Kılıçdaroğlu, “Cumhuriyet tarihinin işsizlik rekorunu kırdık. Ekonomi pik değil dip yaptı.” dedi.