İnsanlığa zar attılar

İnsanlığa zar attılar
Hatay’ın Antakya ilçesinde bir kadın, satırlı bir erkek tarafından sokak ortasında saldırıya uğradı. Tam bu anlarda olay yerinde tavla oynayan bir grubun, kadının yardım çığlıklarına kayıtsız kalması pes dedirtti.Olay,...

Hatay’ın Antakya ilçesinde bir kadın, satırlı bir erkek tarafından sokak ortasında saldırıya uğradı. Tam bu anlarda olay yerinde tavla oynayan bir grubun, kadının yardım çığlıklarına kayıtsız kalması pes dedirtti.

Olay, önceki gün Antakya'ya bağlı 75. Yıl Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Bir genç kadın kendisini elindeki satırla kovalayan erkekten kaçmaya çalıştı. Korku ve panik içindeki kadın, can havli ile bina önünde oturan ve tavla oynayan 5 kişinin yanına giderek yardım istedi. Ancak tavla oynayan kişiler yardım çağrısını duymazdan gelince, kadın peşinden gelen erkeğin baltalı saldırısına uğramaktan kurtulamadı. Saldırgan, oyun oynayan 5 kişinin gözü önünde kadına satırla defalarca vurdu. Saldırgan, daha sonra olay yerinden kaçtı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın görüntüleri sosyal medya kullanıcılarını isyan ettirdi.

YAKALANDI

Hatay Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, olayın ardından kaçan saldırganın yakalanarak gözaltına alındığı, hastanede tedavi altına alınan kadının da hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.