İş Bankası ısrarı bunun için mi

Son Güncellenme Tarihi: Haziran 13, 2020 / 06:20

Vakıfbank tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamaya göre Gençlik ve Spor Bakanlığı yardımcısı Hamza Yerlikaya, Vakıfbank Yönetim Kurulu üyesi oldu.
Yerlikaya bankaya bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak atandı. Borsaya yapılan bildirime göre Vakıfbank’ta kamu görevi bulunan yönetim kurulu üyeleri aylık 12 bin 530 TL maaş alıyor.
Yerlikaya aynı zamanda Cumhurbaşkanı Başdanışmanı görevini de yürütüyor.
Son yapılan atama sonrası Vakfbank Yönetim Kurulu’ndaki AK Partili milletvekilleri ile Cumhurbaşkanı Danışmanları dikkat çekiyor.
Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer alıyor:
Abdulkadir Aksu (AK Parti Milletvekili), Şahap Kavcıoğlu (AK Parti Milletvekili), Adnan Ertem (Aile ve Çalışma Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı), Dilek Yüksel (AK Parti Milletvekili), Cemil Ragıp Ertem (Cumhurbaşkanı Danışmanı), Sadık Yakut (AK Parti Milletvekili), Yunus Arıncı (Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı), Hamza Yerlikaya (Cumhurbaşkanı Başdanışmanı).
ŞAHİN HALKBANK’A
Öte yandan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin de dün yapılan Genel Kurul toplantısı sonrası Halkbank Yönetim Kurulu’na getirildi. Ayrıca Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Genel sekreteri ve ekonomi yazarı Kerem Alkin de Halkbank yönetim kuruluna seçildi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top