İslam Memiş açıkladı: Euro ve dolar nereye kadar yükselecek?

İslam Memiş açıkladı: Euro ve dolar nereye kadar yükselecek?
Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Youtube kanalı üzerinden dün akşam yayınladığı "Döviz kurları düşer mi?" başlık videosunda 'ters köşe' tahminler yaptı.Söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen...

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Youtube kanalı üzerinden dün akşam yayınladığı "Döviz kurları düşer mi?" başlık videosunda 'ters köşe' tahminler yaptı.

Söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen Memiş'in açıklamalarından satırbaşları şöyle: 

"Yaz aylarıyla ilgili olarak; temmuz ağustos ya da eylül aylarında dolar/TL kuruyla ilgili olarak, 24-25 bandına kadar bir beklentimiz vardı. Bugünkü ekonomik koşulları göz önünde bulundurduğumuzda 24-25 direnç seviyem devam ediyor. 

Yaz aylarında bu seviyeleri görebiliriz. Önce kısa vadeli bir düşüş orta vadede ise yükseliş içinde olan bir trend içinde olacağız.

Euro TL kuru 22,90 sevisesinde kıymetli arkadaşlar, yine burada yaz aylarında 27-28 bandını beklediğim için belki de 30'lu bantları görme ihtimali güçlü olduğundan dolayı, euro TL 22 liranın altına sarkma olabilir kısa vade için. 

Şu anda euro dolar paritesi gün içinde 1.0635 seviyesine kadar gerilemesine rağmen gelen verilere göre 1.07 üzerinde tutunma çabasını sürdürmekte."