İslam Memiş yeni küresel finans sistemini yazdı: Kontrollü yasaklama geliyor...

İslam Memiş yeni küresel finans sistemini yazdı: Kontrollü yasaklama geliyor...
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dünya merkez bankalarının anlaşmalı şekilde fiziksel varlıkları kısıtlayacağını ve dünyada dijital para sistemine geçileceğini yazdı.TV100'deki bugünkü yazısında "Asıl hedefledikleri...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dünya merkez bankalarının anlaşmalı şekilde fiziksel varlıkları kısıtlayacağını ve dünyada dijital para sistemine geçileceğini yazdı.

TV100'deki bugünkü yazısında "Asıl hedefledikleri “Büyük Planı” anlatacağım." diye Memiş şunları kaydetti:

"Yeni küresel finans sistemi, bir sonra ki hamlede “kontrollü yasaklama” planlanıyor. Döviz veya altın. Amaç insanların fizikî varlığa sahip olmaması. Çünkü fizikî varlık özgürlüktür. Sisteme muhtaç edilenleri yönlendirmek, köle yapmak, sistemin merhametine muhtaç bırakmak daha kolaydır. Fizikî varlıklar için erişimi hemen bir anda bitirmeyecekler. Kademeli, kademeli. Önce kota sınırı koyulacak.

Bu kota ile her şey istisnasız kayıt altına alınacak. Uluslararası satış sistemini tüm ülkelerde uygulayacaklar. Dünya tek merkezi sistem üzerinden satış sistemi ağı kuracak. Merkez bankaları bunun kararını iki yıl önce vermişti. Şimdi uygulama zamanı. 2030’a kadar tüm ticarethanelerde yüz tanıma sistemi olacak. Kim ne alıyor, kim ne satıyor net olarak bilinecek.

Mahremiyet yok. Merhamet yok. Her şey yasal olacak. Dijital paraya geçiş dönemi başladı. Büyük resetlemeye hızla gidiliyor. Hazırlık yap. Karşılıksız kâğıt banknotlara, sanal ortamda vakit geçirenler ile kaderi farklı olacaklara selam olsun… Bu öngörüme komplo teorisi diyebilirsiniz, inanmayabilirsiniz, tedbir de almayabilirsiniz. Keyfiniz neyi nasıl istiyorsa öyle yapın."

Yazının tamamı için tıklayın