İSPANYA’DA FUENTE DÖNEMİ

İSPANYA’DA FUENTE DÖNEMİ
İspanya Milli Takımı teknik direktörlüğüne getirilen Luis de la Fuente basın mensuplarına tanıtıldıTeknik direktör Luis de la Fuente, “İspanya’da, İspanyol futbolunun geçmişini ve geleceğini tanıyan biri var ise o da karşınızda...

İspanya Milli Takımı teknik direktörlüğüne getirilen Luis de la Fuente basın mensuplarına tanıtıldı

Teknik direktör Luis de la Fuente, “İspanya’da, İspanyol futbolunun geçmişini ve geleceğini tanıyan biri var ise o da karşınızda oturan benim.” ifadesini kullandı.

De la Fuente, “Ben çok iyimserim, İspanya’nın mevcut ve gelecek vaat eden futbolcularına güvenim tam. Sadece kendimi göstermek için sizden zaman bekliyorum.” dedi.

İspanyol teknik adam, şimdiye kadar kariyerinde hiçbir büyük takımı çalıştırmamış olmasıyla ilgili gelen eleştirileri, “Profesyonel futbola 15 yaşında başladım. 13 yıl 1. ligde oynadım. Kupalar kazandım. Federasyonda 10 yıldır çalışıyorum. Avrupa şampiyonaları, olimpiyatlar gördüm. Son Dünya Kupası’nda İspanya Milli Takımı’nda olan 16 futbolcuyla birlikte çalıştım. İspanya’da, İspanyol futbolunun geçmişini ve geleceğini tanıyan biri var ise o da karşınızda oturan benim.” şeklinde yanıtladı.