İSTABUL’DA ÇETE HESAPLAŞMASI: 1 ÖLÜ

İSTABUL’DA ÇETE HESAPLAŞMASI: 1 ÖLÜ
İstanbul'da Haliç Köprüsü üzerinde sabah saat 06.30’da seyir halindeki bir otomobil kurşunlandı.  Saldırıya uğrayan ve içinde 3 kişinin olduğu öğrenilen otomobilden de diğer araca silahla karşılık verildi. Saldıraya...

İstanbul'da Haliç Köprüsü üzerinde sabah saat 06.30’da seyir halindeki bir otomobil kurşunlandı.  Saldırıya uğrayan ve içinde 3 kişinin olduğu öğrenilen otomobilden de diğer araca silahla karşılık verildi. Saldıraya uğrayan otomobil bariyerlere çarparak durabildi. Çatışmada bir kişi öldü.

Çete hesaplaşmasında Cumali Aslan hayatını kaybetti. Cumali Aslan'ın 34 yaşında olduğu, 20 gün önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, çatışmanın izi İstanbul Kağıthane’de 20 gün önceki çatışmaya  dayandığı ortaya çıktı.

20 gün önceki çatışmada, arada kalan Kuran kursu hocası Ramazan Arslan hayatını kaybetmişti. Olayın ardından Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda iki çeteden toplam 25 kişiyi gözaltına alınmıştı. Ancak gözaltına alınanlardan birçoğu serbest kaldı. Bazılarına ise ‘Ev hapsi ‘kararı verildi. Edinilen bilgilere göre, son çatışmada yaralanan D.K.’ da gözaltına alınanlar ve ev hapsi ile serbest bırakılanlar arasındaydı.