İstanbul’da ucuz baklava için uçsuz bucaksız kuyruk: Ucuz neredeyse biz oradayız

İstanbul’da ucuz baklava için uçsuz bucaksız kuyruk: Ucuz neredeyse biz oradayız
Ramazan Bayramı öncesi İstanbul Şirinevler’de ucuz baklava almak için bir tatlıcının önünde uzun kuyruklar oluştu.Yoğunluk nedeniyle iş yeri çalışanları müşterileri gruplar halinde içeri aldı. Tatlıcıda 42 liraya satılan...

Ramazan Bayramı öncesi İstanbul Şirinevler’de ucuz baklava almak için bir tatlıcının önünde uzun kuyruklar oluştu.

Yoğunluk nedeniyle iş yeri çalışanları müşterileri gruplar halinde içeri aldı. Tatlıcıda 42 liraya satılan cevizli baklava kısa sürede tükendi. Bunun üzerine 59 liraya satılan fıstıklı baklava almak için sıraya girildi.

“FİYATLARIMIZ PİYASAYA GÖRE GAYET MAKUL”
Baklava firmasının İstanbul’daki şubesini işleten Adil İpekli, “Bayram arifesi görüyorsunuz insanlar tatlı almak için bekliyorlar. Biz de elimizden geldiğince, müşterilere tatlıları yetiştirme derdindeyiz” ifadelerini kullandı.

“FİYATLAR CAZİP UYGUN”
Sabah saatlerinden itibaren sırada beklediğini söyleyen Süleyman Alpaydın “Sabah saat 09.30’dan beri bu kuyrukta bekliyorum. Kuyruk arka caddeye kadar uzanmıştı. Sokağın içinden buraya kadar geldik. İnsanların maddi durumu olmadığı için bu sıraya geçip, bu kuyruğa katlanmak zorunda kalıyor” dedi.

Baklava sırasında bekleyen vatandaşlardan bir başkası ise, “Aklıma hayalime sığmayacak bir kalabalıkla karşılaştım. Bayramın olmazsa olmazı baklava. Ucuzluk neredeyse biz oradayız. İftarımızı burada açarız, sabah namazına doğru evin yolunu bulmuş oluruz” diye konuştu.