‘İstanbul’u katletmenize izin vermeyeceğiz’

‘İstanbul’u katletmenize izin vermeyeceğiz’
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “rant projesi” olarak nitelendirdiği Kanal İstanbul hakkında konuşurken, “İstanbul’u katletmenize izin vermeyeceğiz” dedi.Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da seslenen Davutoğlu,...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “rant projesi” olarak nitelendirdiği Kanal İstanbul hakkında konuşurken, “İstanbul’u katletmenize izin vermeyeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da seslenen Davutoğlu, “Kanal İstanbul projesinin açıklanmasından bu yana hangi arsalarda el değişimleri oldu, bunları şeffaf şekilde paylaşın. Bunun çok faydalı olduğuna inanıyorsanız, işte hodri meydan, referandum yapılsın” çağrısında bulundu.

Partisinin İl Başkanları toplantısında konuşan Davutoğlu, Erdoğan'ın “İnadına yapacağız” dediği Kanal İstanbul hakkında “Sayın Cumhurbaşkanı bütün kötü uygulamaları, yolsuzlukları, talanları bir kenara koyacak çok daha büyük bir rantın peşinde. Kanal İstanbul'u tekrar gündeme getirdi. Erdoğan Kanal İstanbul'u 'inadına yapacağız' dedi. Bir devlet adamına cesaret yakışır, samimiyet yakışır, kararlılık da yakışır ama inat asla yakışmaz” diye konuştu.