İSTİKLAL SALDIRISINDA YENİ GELİŞME: BİLAL HASSAN’IN KARDEŞİ YAKALANDI

İSTİKLAL SALDIRISINDA YENİ GELİŞME: BİLAL HASSAN’IN KARDEŞİ YAKALANDI
İçişleri Bakan Soylu, İstiklal’deki bombalı terör saldırının kilit ismi Bilal Hassan ile ilgili önemli bilgilere ulaştıklarını duyurdu. Bombacı Albashir’i eylem için Taksim’e bıraktıktan sonra Edirne’ye giden ve sonra...

İçişleri Bakan Soylu, İstiklal’deki bombalı terör saldırının kilit ismi Bilal Hassan ile ilgili önemli bilgilere ulaştıklarını duyurdu. Bombacı Albashir’i eylem için Taksim’e bıraktıktan sonra Edirne’ye giden ve sonra ortadan kaybolan, yurt dışına kaçtığı tahmin edilen Bilal Hassan'ın kardeşi yakalandı. Soylu, "Taksim saldırısı sonrası kaçan Bilal Hassan'ın kardeşi yakalandı. Taksim saldırganı teröristin sözde eşi olan Bilal'in YPG üniformalı fotoğrafları da ele geçirildi" ifadelerini kullandı.

KADINLARA KADIKÖY DE YASAK
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslarası Mücadele Günü dolayısıyla Taksim'de yapılmak istenen eyemlerin yasaklanmasının ardından dün Kadıköy'de gerçekleştirilmesi planlanan eylemler de Kaymakamlık tarafından yasaklandı. Yasak kararının sonrasında eylem için alana gitmeye çalışan, basın açıklaması yapmak isteyen kadınlar gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Türkiye Komünist Hareketi Genel Başkanı Aysel Tekerek ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Genel Sekreteri Fidan Ataselim de var.