İtibar suikastı yapılıyor

İtibar suikastı yapılıyor
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki saldırının ardından iktidar ve iktidara yakın medya tarafından belediye ve çalışanların hedef gösterilmesinin ‘algı operasyonu’ olduğunu söyledi: “Bunu kesinlikle...

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki saldırının ardından iktidar ve iktidara yakın medya tarafından belediye ve çalışanların hedef gösterilmesinin ‘algı operasyonu’ olduğunu söyledi: “Bunu kesinlikle reddediyoruz. Genel seçimler yaklaşırken Türkiye’de yaratılmak istenen siyasete ilişkin algı yönetimlerine Mersin ve belediyemizin alet edilmesine izin vermeyeceğiz.”

Seçer gelişmeler üzerinden Twitter hesabı üzerinden paylaştığı videoda şunları dedi:
“Şehit olan polisimize Allah’tan rahmet, yaralanan polisimize acil şifalar diliyorum. Terörden medet umanları bir kez daha lanetliyorum. Mersin Büyükşehir Belediyesi yasalar çerçevesinde adli sicil kaydı temiz, İçişleri Bakanlığı’nın sorumluluğunda olan arşiv ve güvenlik soruşturması kapsamında istihdam edilen 11 bin çalışanıyla Mersin halkına hizmet etmektedir. Bir süredir malum çevreler tarafından belediyemiz ve terör örgütleri arasında bağ kurmaya yönelik iftiralar, çeşitli senaryolar ve karalama kampanyalarıyla bilinçli ve ısrarlı bir algı operasyonu sürdürülmektedir.

Hukukla bağdaşmayacak yöntemlerle, devletimiz kurumları eliyle belediye çalışanlarına yönelik operasyonlar yapılmakta hem çalışanlarımıza hem de belediyemize yönelik itibar suikastleri sahnelenmektedir.

Bu süreçte; siyasi iradenin gücünü kullanarak, devletimizin kurumlarını ‘korkutma aracı’ ve ‘iktidarın sopası’ haline getirmek isteyenlerin tüm çabalarına rağmen belediyemiz hakkını, hukukunu ve saygınlığını koruyacaktır. Yürekten inanıyorum ki, Mersinliler Mersin’e sahip çıkacaktır.”