Ersan Şen, Dilan ve Engin Polat çiftini savundu: Servet sahibi olmak suç değil

Son Güncellenme Tarihi: Kasım 3, 2023 / 11:56

Ceza Hukuku Profesörü Ersan Şen, katıldığı bir televizyon programında tepki çekecek ifadeler kullandı. Kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınan Dilan – Engin Polat çiftini savunan Ersan Şen, “Servet sahibi olmak suç değil” dedi.

Kara para aklama iddialarıyla gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, gündemdeki yerini korurken, televizyon programlarında da tartışılmaya devam ediyor.

Dün akşam Sözcü TV’de yayınlanan Sokağın Sözü programında da gündem kara para aklama suçlamaları ile gözaltına alınan çiftti.

Programda konuşan Ceza Hukuku Profesörü Ersan Şen’in açıklamaları ise tartışma yarattı. Gazetecilere tepki gösteren Şen, gözaltındaki çifti savundu.

Ersan Şen: Siz yargı makamı mısınız?

Gazetecilere yönelik “Siz yargı makamı mısınız?” diyen Şen, “Suçsuzluk masumiyet karinesinin devam ettiği yerde, sosyal medya paylaşımları üzerinden cezalandırmak doğru değil. Servet sahibi olmak suç değil” ifadelerini kullandı.

Programda İsmail Saymaz’a da yüklenen Şen, “İsmail sen dosyayı gördün mü? Sen de yargısız infaz yapıyorsun” şeklinde konuştu.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top