İYİ PARTİ’DEKİ FETÖ’CÜLÜK SUÇLAMASI ADLİYELİK OLDU

İYİ PARTİ’DEKİ FETÖ’CÜLÜK SUÇLAMASI ADLİYELİK OLDU
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın, Buğra Kavuncu hakkındaki iddiaları yargıya taşındı. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, televizyonda katıldığı bir programda kendisiyle ilgili “FETÖ’cü”...

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın, Buğra Kavuncu hakkındaki iddiaları yargıya taşındı. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, televizyonda katıldığı bir programda kendisiyle ilgili “FETÖ’cü” iddiasında bulunan Milletvekili Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulundu.
Partinin diğer il ve İstanbul’daki ilçe başkanlarıyla Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen Kavuncu, suç duyurusu dilekçesini savcılığa vermeden önce basına mensuplarına açıklama yaptı.
İYİ Parti’nin büyüme ve yükseliş sürecinden bazı çevrelerin rahatsız olduğunu söyleyen Kavuncu, partisi yükselişte olduğu için kendilerine yönelenlerde tereddüt yaratmak, zihinlerinin bulandırılmak istendiğini ifade etti. Yerinin, yurdunun belli olduğunu vurgulayan Kavuncu, “İl başkanlığımızın adresi belli. Benim çocukluğumdan beri yaşadığım hayat gün gibi ortadadır. Dolayısıyla bizimle alakalı en ufak bir tereddüdünüz ve şüpheniz olmasın. Neyin peşindeler, neyi yıpratmak istiyorlar, kimlerin hayatını mahvetmek istiyorlar, hangi siyasi menfaatler için hangi menfaatler için bunlar yapılıyor, bunların hepsi cevap bulacak” dedi.