İYİ Parti’den dikkat çeken “ittifak” mesajı

İYİ Parti’den dikkat çeken “ittifak” mesajı
Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Akşener, salonda “Başbakan Meral’ sloganlarıyla karşılandı. Akşener, “Birilerini kalpten götüreceksiniz. Sinirlerini bozmayın insanların” dedi. Akşener, “Siz bunu diyorsanız,...

Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Akşener, salonda “Başbakan Meral’ sloganlarıyla karşılandı. Akşener, “Birilerini kalpten götüreceksiniz. Sinirlerini bozmayın insanların” dedi. Akşener, “Siz bunu diyorsanız, bu salonu şereflendiren her bir hanımefendi ‘Başbakan Meral’ diyorsa elhak, başbakan Meral olacaktır” diye sözlerine ekledi.

İYİ PARTİLİ KADINLARA SESLENDİ
Salondaki İYİ Partili kadınlara seslenen Akşener, şu ifadeleri kullandı:
“Siz olmasaydınız, sizler o iradeyi göstermeseydiniz, bugün burada biz olmazdık. Bugün Meclis’te grubu bulunan, kurulur kurulmaz seçime sokulmak istenilmeyen, buna rağmen büyük bir irade ile seçime giren büyük bir siyasi partinin mensupları olarak burada olmazdık.

Gözlerimizi kapatalım. Sizler olmasaydınız, sizler eşlerinize, sizler evlatlarınıza ‘Yürü arkandayım’ demeseydiniz. Sizler bizzat bu hareketin içinde olmasaydınız, Türkiye nasıl bir yerde olurdu bir düşünün.”

Akşener, “Eğer bugün Türkiye, 13. Cumhurbaşkanı’nın Millet İttifakı’nın adayı olacağına inanıyorsa bunu İYİ Parti’nin kuruluşuna, kadınlarına, gençlerine, yaş almışlarına borçludur” ifadelerini kullandı.