İYİ Partililer “birlik” mesajı verdi, MHP’li Yalçın, CNN Türk’e çattı

Son Güncellenme Tarihi: Mart 7, 2023 / 11:59

Altılı Masa krizinin aşılma süreci Cumhur İttifakı’nda sinirleri gerdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in cuma günü masadan çekildiğini açıklamasının ardından tartışmalar hafta sonunda da sürerken İYİ Partililer dün krizin aşıldığına ilişkin bilgiler yayıldıktan sonra masaya dönülmesine dair “birlik” ve “sağduyu” mesajları verdi.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu, sosyal medya paylaşımında “Şimdi çok daha güçlü ve gür bir sesle,” ifadelerine yer verdi.



İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, Akşener-İmamoğlu-Yavaş görüşmesinin ardından “Nerede kalmıştık?”, altı liderin toplantısı sürerken de “Millet kazandı,” paylaşımını yaptı.

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, “Siyaset dinamiktir. Diplomasidir ve her sabah yeni şartlarıyla yeniden doğar,” dedi.

Birlik mesajı verenlerden biri de İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’dı. Türkkan Twitter’dan, “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Sakin olmak gerek,” mesajını paylaştı. Türkkan’ın mesajı CNN Türk’te canlı yayında okununca MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın çok kızdı. Yalçın, Twitter’dan, “Lütfü Türkkan denen bir siyasi müptezelin tweetini konu eden CNN TV ne yapmaya çalışıyor anlamakta zorluk çekiyoruz,” diye yazdı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top