İzmir, yeni yıla Gülşen ile girecek

İzmir, yeni yıla Gülşen ile girecek
İmam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle dört gün tutuklu kalan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Gülşen, sosyal medya hesabından aylar sonra ilk paylaşımını yaptı. Şarkıcı, yılbaşında...

İmam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle dört gün tutuklu kalan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Gülşen, sosyal medya hesabından aylar sonra ilk paylaşımını yaptı. Şarkıcı, yılbaşında İzmir›deki Gündoğdu Meydanı›nda halk konseri vereceğini açıkladı.

Ağustos ayından bu yana Instagram hesabından paylaşım yapmayan Gülşen konser afişini yayınlayarak “Yeni yılı ve Cumhuriyet’imizin 100. yılını karşılarken, güzel İzmir’imizin Gündoğdu Meydanı’nda hep birlikte yeniden güneş gibi doğmaya hazır mıyız” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de şarkıcının 31 Aralık’ta İzmir’de Gündoğdu Meydanı’nda konser vereceğini açıkladı. Soyer, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı ülke tarihimizin en önemli dönüm noktası. Biz, bu tarihi sorumluluğumuzun bilinciyle 9 Eylül 2022’den başlayıp 29 Ekim 2023’e kadar uzanan süre için kapsamlı bir program hazırladık. Gülşen’in vereceği 2023 yılbaşı konseri bu sürecin önemli kilometre taşlarından biri. O akşam tüm İzmir sadece yılbaşını değil, aynı zamanda takvimlerin Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını gösteriyor olmasını da kutlayacak” dedi.