JESUS’TAN ÖNCE ŞAMPİYONLUK SONRA İMZA

JESUS’TAN ÖNCE ŞAMPİYONLUK SONRA İMZA
Fenerbahçe yönetimi, Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde takımı zirveye taşıyan teknik direktör Jorge Jesus'la yeni sözleşme imzalamak için kolları sıvadı. Ancak Portekizli teknik adam önceliğinin şampiyonluk olduğunu belirtip sezon...

Fenerbahçe yönetimi, Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde takımı zirveye taşıyan teknik direktör Jorge Jesus'la yeni sözleşme imzalamak için kolları sıvadı. Ancak Portekizli teknik adam önceliğinin şampiyonluk olduğunu belirtip sezon sonunu işaret etti.

Sarı-lacivertli yönetim, sezon başında 1 yıllık sözleşme imzalanan Jorge Jesus'la nikah tazeleyip uzun yıllar takımı tecrübeli isme emanet etmek istiyor.

Ancak Jorge Jesus, yeni sözleşme için aceleci değil… Portekizli çalıştırıcının ilk ve en önemli hedefinin şampiyonluk olduğu ve bu nedenle yeni mukavele görüşmeleri için sezon sonunu beklediği öğrenildi.

Jesus'un takımı şampiyon yaptıktan sonra sarı-lacivertli yönetimle görüşmelere başlamak istediği kaydedildi.

Başarılı teknik adam, Başakşehir maçının ardından sözleşme konusuyla ilgili soruya, "Mayıs sonuna kadar kontratım var ve bu konu hakkında şimdi konuşmak istemiyorum" diye cevap vermişti.