Jorge Jesus: “GRUPLARA KALMAK İSTİYORUZ”

Jorge Jesus: “GRUPLARA KALMAK İSTİYORUZ”
UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında bugün Avusturya'nın Austria Wien takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, gruplara kalmak istediklerini söyledi.Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen...

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında bugün Avusturya'nın Austria Wien takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, gruplara kalmak istediklerini söyledi.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Jesus, ilk maçtaki 2-0'lık skorun hiçbir şeyi garanti altına almadığını belirtti.

Fenerbahçe'nin Avrupa sıralamasında olması gereken yerde bulunmadığını aktaran Portekizli teknik adam, "İkinci maçı oynayacağız. Gruplara kalmak istiyoruz. İlk maçtan 2-0'lık avantajlı bir skorla ayrılmıştık ama bu skor hiçbir şeyi garantilemiyor. Yarınki maçtan sonra gruplara kalmayı hedefliyoruz. Fenerbahçe sıralamada şu an çok aşağıda. Gruplara 4. torbadan katılacağız. Fenerbahçe'nin zamanla üçüncü, ikinci ve birinci torbada olması gerekiyor. Avrupa'daki sıralamamızı yükseltmemiz için oynadığımız Avrupa maçları çok önemli" diye konuştu.