Kadıköy'de usulsüz oy kullanımına müdahale: Belgesi olmayan bir polis ve bir bekçi oy kullanmaya çalıştı

Kadıköy'de usulsüz oy kullanımına müdahale: Belgesi olmayan bir polis ve bir bekçi oy kullanmaya çalıştı
İstanbul Kadıköy'de İhsan Sungu İlkokulu'nda belgesi olmayan bir polis ve bir bekçi, oy kullanmaya çalıştı. Müşahit ve sandık görevlileri, oy kullanımına engel olarak, itiraz YSK'ya iletildi.İstanbul Kadıköy'de bulunan İhsan...

İstanbul Kadıköy'de İhsan Sungu İlkokulu'nda belgesi olmayan bir polis ve bir bekçi, oy kullanmaya çalıştı. Müşahit ve sandık görevlileri, oy kullanımına engel olarak, itiraz YSK'ya iletildi.

İstanbul Kadıköy'de bulunan İhsan Sungu İlkokulu'nda belgesi olmayan bir polis ve bir bekçi oy kullanmaya çalışırken müşahitler ve sandık görevlileri tarafından engellendi.

Türkiye, 08.00 itibariyle seçim için oy kullanmaya sandık başına gitmeye başladı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bir ilk yaşanarak, seçimler ikinci tura kaldı. Bu zamana kadar Recep Tayyip Erdoğan, seçimleri ilk turda kazanırken, bir ilkle birlikte Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da önemli bir oy oranını yakalamasıyla ikinci tur için sandıklar kuruldu.

Bir polis ve bekçi, belgesiz oy kullanmaya çalıştı

BirGün'ün aktardığı habere göre, TKP müşahitlerinin verdiği bilgiye göre, sandık başkanının belgesi olmayan polis ve bekçi için oy kullanabilir demesine karşılık, olay, itiraz sonucunda YSK'ye iletildi. YSK'den karar çıkmadan oy kullandırılmayacağı bilgisi iletildi.

Sol'un haberine göre; İstanbul Sarıyer Reşitpaşa'daki Karacapaşa İlkokulu'nda da belgesi olmayıp oy kullanmak isteyen polislerin müşahitler tarafından engellendiği aktarıldı.