Kafalarını koparacağım

Kafalarını koparacağım
İngiltere’den uyuşturucu baronlarına seslenen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Hala hayattayken kaçın, seçimi aldıktan sonra peşinize düşeceğim kafalarını koparacağım. Evlatlarımızı zehirleyenlere karşı asla acımayacağım....

İngiltere’den uyuşturucu baronlarına seslenen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Hala hayattayken kaçın, seçimi aldıktan sonra peşinize düşeceğim kafalarını koparacağım. Evlatlarımızı zehirleyenlere karşı asla acımayacağım. Bu işe göz yumanlar hapse girecek. Bunu hepimiz biliyoruz. Bu konuda çok netim ve kararlıyım” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu açıklamasından saatler sonra sosyal medya hesabından da benzer açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun açıklaması şöyle:
“Türkiye’yi önce maddi açıdan batırdılar. Sonra da kara paraya izin verdiler ve manevi olarak batırma süreci başladı. Erdoğan güya sigaraya karşı. Ama kara parada sorun yok. Ülkeyi gri listeye soktular. Kara para pisliğinin bulaştığı ülkeler listesi bu. Kara para ile şehirlerimize mafya geldi. Çözüm temiz parayı, temiz yatırımcıyı ülkeye getirmektedir. Temiz paranın girdiği sokaktan, kirli para hemen kaçar. Ben bu parayı bulup getireceğim. Bunun için Londra’dayım. Burada görüşeceğim bazı yatırım bankaları ve girişim sermayesi fonları dünyada 5 Trilyon Dolar parayı yönetiyor. Halkımdan ricam, sabırla Kasım sonunu bekleyin.”

‘Türkiye neden gri listede Erdoğan?’
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da “Bay Kemal neye üzülüyor biliyor musun Sayın Erdoğan, çocukları uyuşturucu batağında can çekişen annelerin feryadına üzülüyor. O annelerin gözyaşına üzülüyor. Uluslararası Mali Eylem Görev Gücü (FAFT) Türkiye’yi gri listeye aldı. Niye gri listeye aldı Erdoğan” diye sordu.

Soylu bir hafta önce metanfetamin için aynı şeyleri söylemiş
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun metamfetamin ile ilgili iddialarına tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 26 Ekim’de Edirne’de kadın muhtarlara yaptığı konuşmada metamfetaminin ciddi bir tehdit olduğunu söylediği ortaya çıktı. Soylu konuşmasında “Özellikle yaklaşık 1 yıldır dile getirdiğim metamfetamin ciddi bir tehdittir. Geçen yıl toplamda 6 ton metamfetamin yakalamıştık, bir önceki yıl 3 tondu, şimdi ise 10 tonu aştık” dedi.