Kanarya Avrupa’da farklı

Kanarya Avrupa’da farklı
Avrupa Ligi D Grubu’nda kader maçına çıkan Fenerbahçe, deplasmanda Antwerp’i 3-0’lık skorla mağlup ederek gruptaki dördüncü maçında ilk galibiyetini elde etti. Gruptan çıkma umutlarını koruyan Fenerbahçe, özellikle ilk...

Avrupa Ligi D Grubu’nda kader maçına çıkan Fenerbahçe, deplasmanda Antwerp’i 3-0’lık skorla mağlup ederek gruptaki dördüncü maçında ilk galibiyetini elde etti. Gruptan çıkma umutlarını koruyan Fenerbahçe, özellikle ilk yarıda oynadığı futbolla da alkış topladı.

Süper Lig’de son 3 maçını kaybeden ve Avrupa Ligi’nde son olarak Antwerp ile berabere kalan Fenerbahçe, 4 resmi maçtan sonra galibiyetle tanışmış oldu ve kötü gidişe dur dedi.

Antwerp karşısında Mert Hakan Yandaş, Max Meyer ve Berisha’nın golleriyle ilk yarıda üç gol attı. 2002’den beri ilk kez bunu başaran Fenerbahçe, farkı daha da arttıracak şansları değerlendiremedi. Olympiakos’un Frankfurt’a yenildiği gecede üst tura yükselme umutlarını son iki maç öncesinde koruyan Fenerbahçe, gruptaki ilk galibiyetini alarak puanını 5 yaptı. Sarı lacivertliler, grupta bir sonraki maçında Olympiakos deplasmanına konuk olacak.

MEYER’İN İLK GOLÜ!
Sol kanattan gelişen atakta Max Meyer, Mergim Berisha ile duvar pası yaptı. Berisha’nın topuk pası sonrasında ceza sahası içinde topla buluşan Meyer yerden vuruşla topu ağlara göndererek Fenerbahçe formasıyla ilk golünü atmayı başardı.

BERISHA’DAN JENERİKLİK GOL
İrfan Can’ın pasından sonra ceza sahası içinde topla buluşan Mert Hakan Yandaş, arka direkteki Berisha’ya ortaladı. Yıldız futbolcu topun gelişine yaptığı vole vuruşuyla Fenerbahçe’yi 3-0’lık üstünlüğe taşıdı. Bu golle, Fenerbahçe, Avrupa kupalarında Eylül 2002’den bu yana ilk kez bir maçın ilk yarısında üç gol atmış oldu.