Kanarya fırsatı değerlendirdi

Kanarya fırsatı değerlendirdi
Fenerbahçe, Denizlispor’u kendi sahasında 1-0 mağlup etti. Emre Belözoğlu yönetiminde ilk maçını kazanan sarı-lacivertlilerin golünü Samatta kaydetti. Fenerbahçe bu sonuçla Ülker Stadı’nda 4 maç, 65 gün sonra kazanmayı...

Fenerbahçe, Denizlispor’u kendi sahasında 1-0 mağlup etti. Emre Belözoğlu yönetiminde ilk maçını kazanan sarı-lacivertlilerin golünü Samatta kaydetti. Fenerbahçe bu sonuçla Ülker Stadı’nda 4 maç, 65 gün sonra kazanmayı başardı.
Sarı-lacivertliler, Emre Belözoğlu yönetimindeki ilk maçında ilk yarıda istediği fırsatları bulmakta zorlandı. Konuk ekip ise kontralarla etkili olmaya çalışırken devre golsüz noktalandı.
Fenerbahçe ikinci yarıya etkili başladı. Yoğun baskının ardından 64. dakikada Caner’in kullandığı kornerde Samatta kafayla topu ağlara gönderdi ve gol orucunu da bitirip takımını öne geçirdi: 1-0.
Kanarya, 84’te İrfan Can Kahveci’nin kornerde ceza alanı önünden yaptığı sert vuruşta farkı ikiye çıkarsa da VAR incelemesinin ardından gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.
Kalan sürede başka gol olmazken Fenerbahçe kazanarak puanını 62 yaptı ve lider Beşiktaş’ın 2 puan arkasında 2. sıraya yükseldi. Denizlispor ise 25 puanla son sırada kaldı.

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Fenerbahçe: Altay Bayındır, Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Szalai, Caner Erkin, Luiz Gustavo, Ozan Tufan (Dk. 88 Sosa), Sinan Gümüş (Dk. 63 Samuel-Osayi), Pelkas (Dk. 63 İrfan Can Kahveci),Valencia (Dk. 88 Thiam), Samatta (Dk. 90+4 Mert Hakan Yandaş)
Yukatel Denizlispor: Cenk Gönen, Leismann, Oğuz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Sakıb Aytaç (Dk. 87 Hasan Ayaroğlu), Murawski, Sacko (Dk. 63 Dossevi),Bakalorz, Diskerud, Mesanovic), Sagal, Rodallega
Gol: Dk. 64 Samatta (Fenerbahçe)
Sarı kart: Dk. 70 Serdar Aziz (Fenerbahçe)