KANARYA'YA 10 NUMARA YILDIZ

KANARYA'YA 10 NUMARA YILDIZ
Sarı lacivertliler Al Hilal forması giyen Brezilyalı 10 numara Carlos Eduardo'yu transfer etmek istiyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 30 yaşındaki isme çubukluyu giydirmek isteyen yönetimin Max Kruse'yi satıp gelen parayla...

Sarı lacivertliler Al Hilal forması giyen Brezilyalı 10 numara Carlos Eduardo'yu transfer etmek istiyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 30 yaşındaki isme çubukluyu giydirmek isteyen yönetimin Max Kruse'yi satıp gelen parayla Eduardo'nun maliyetini karşılamayı planlıyor.
MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLDÜ
Eduardo için menajeriyle görüşen F.Bahçe yönetiminin, 30 yaşındaki 10 numaraya yıllık 2.5 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Brezilyalı'ya 1.5 milyon Euro da imza parası ödenmesi gündemde.
Kruse'yi satıp bonservis ödemeden Eduardo'yu almak isteyen Fener, Alman yıldız için ise 5 milyon Euro istiyor. Bu plan gerçekleşirse Sarı-Lacivertliler, ciddi bir kâr elde etmiş olacak.
AVRUPA'DA OYNAMAK İSTİYOR
Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'den ayrılmayı kafası koyan Brezilyalı yıldız, kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor. Bu da Fenerbahçe'nin bu transferdeki bir hayli şansını artırıyor.