KAPADOKYA’DA 75 ÜLKEDEN 2 BİN 250 SPORCU

KAPADOKYA’DA 75 ÜLKEDEN 2 BİN 250 SPORCU
Salomon Kapadokya Ultra-Trail koşusunun organizatörü Ayhan Güney, 15-16 Ekim tarihlerinde düzenlenecek koşuya gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.Güney, UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Kapadokya'daki koşuya...

Salomon Kapadokya Ultra-Trail koşusunun organizatörü Ayhan Güney, 15-16 Ekim tarihlerinde düzenlenecek koşuya gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Güney, UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Kapadokya'daki koşuya 75 ülkeden 2 bin 250 sporcunun katılacağını belirtti.

Türkiye'deki en geniş katılımlı patika koşusunu 2014 yılından bu yana düzenlediklerini ifade eden Güney, hazırlıklarda son aşamaya gelindiğini ve iyi bir organizasyon gerçekleştireceklerini dile getirdi.

Katılımcı ve ülke sayısı açısından güzel bir süreç yaşandığını anlatan Güney, "75 ülkeden 2 bin 250 civarında bir koşucuyu ağırlayacağız. Yakınları, aileleri, görevliler ve yarış için Kapadokya'ya gelen tüm sayıyı düşünürsek 3 bin 500 - 4 bin kişilik bir grubu Kapadokya'da ağırlayacağız." ifadelerini kullandı.