Kapat kapat nereye kadar

Kapat kapat nereye kadar
MHP Lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında HDP’yi, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu ve TTB’yi hedef aldı. HDP’nin kapatılması çağrısını yineleyen Genel Başkan, bu defa TTB’nin de kapatılmasını istedi.“Biz TBMM’de...

MHP Lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında HDP’yi, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu ve TTB’yi hedef aldı. HDP’nin kapatılması çağrısını yineleyen Genel Başkan, bu defa TTB’nin de kapatılmasını istedi.

“Biz TBMM’de terörist istemiyoruz” diyen Bahçeli, “Terör örgütüne eleman devşiren HDP’yi, Türk siyasi ve demokrasi hayatında bir saniye bile görmeye tahammül edemiyoruz. AYM’nin görevini de yapmasını bekliyoruz. Mehmetlerimize kurşun sıkan hainlerle düşüp kalkacaklar, sonra da karşımıza geçip demokrasi özgürlük insan hakları barış ezberlerini utanmadan sıralayacaklar. Bu ne kepazeliktir ne pişkinliktir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, Anayasa Mahkemesi’ne de (AYM) “Görevini yapmasını bekliyoruz” diyerek çağrıda bulundu. Bahçeli daha önce AYM’nin de kapatılmasını istemişti.

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında fezleke hazırlanmasına da değinen Bahçeli, “Dokunulmazlığı kaldırılmalıdır. Terörist sevdalıları Meclis koridorlarındadır” dedi.

Bahçeli’nin hedefinde bu hafta Türk Tabipleri Birliği de (TTB) vardı. Bahçeli, “TTB, bugün değilse ne zaman kapatılacak, Türk hekimleri bu bölücü ve husumet yapının tasarrufundan ne zaman kurtarılacaktır” ifadelerini kullandı. Bahçeli, DİAYDER iddianamesini de gündeme getirdi ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Bahçeli, “Bize ‘Saray’ın sözcüsü’ diyen Kılıçdaroğlu, Kandil’in teşrifatçısı, termikçisi, tedarikçisidir” dedi; Kılıçdaroğlu’na “DİAYDER yöneticileriyle toplantı yaptı mı, yapmadı mı?” diye sordu.