Kara paracı çetelere Chelsea’den meydan okudu

Kara paracı çetelere Chelsea’den meydan okudu
9-13 Ekim tarihleri arasında ABD'ye giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yurtdışı seyahatlerini İngiltere ile sürdürüyor. Londra'da yatırım kuruluşlarının temsilcileri ve çeşitli üniversitelerden akademisyenlerle...

9-13 Ekim tarihleri arasında ABD'ye giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yurtdışı seyahatlerini İngiltere ile sürdürüyor. Londra'da yatırım kuruluşlarının temsilcileri ve çeşitli üniversitelerden akademisyenlerle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, buradaki programını hafta sonu tamamlayacak.

CHP lideri önümüzdeki hafta içi kurmaylarıyla haftalık toplantılarını yapacak, 11 Kasım Cuma günü Bursa'ya gidecek. 12 Kasım Cumartesi günü İnegöl'de çeşitli etkinliklere katılması beklenen Kılıçdaroğlu, 16 Kasım'da Gaziantep, 17 Kasım'da ise Kilis'te çeşitli temaslar gerçekleştirecek.

ALMANYA'DA 3 ŞEHRE GİDECEK

Kılıçdaroğlu, yurtdışı temasları kapsamında üçüncü ziyaretini ise 23-26 Kasım tarihlerinde Almanya'ya yapacak. Kılıçdaroğlu'nun Londra'da olduğu gibi yatırım kuruluşları ve akademi çevreleriyle görüşeceği Almanya ziyaretinde Berlin, Frankfurt ve Münih'e gitmesi bekleniyor.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yılın son ayında da yoğun il ziyaretlerinde bulunacak. Zaman zaman Ankara'da çeşitli etkinliklere katılması beklenen Kılıçdaroğlu, aralık ayında sırasıyla Burdur, Antalya, Trabzon, Şanlıurfa, Hatay ve Kayseri'ye gidecek.