KARADENİZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

KARADENİZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Beşiktaş’ta 17 Eylül’de gerçekleşecek olan Divan Başkanlık Seçimi’nde eski divan kurulu başkanlarından Yalçın Karadeniz adalığını açıkladı. İstanbul’da bir otelde gerçekleşen basın toplantısıyla adaylığını...

Beşiktaş’ta 17 Eylül’de gerçekleşecek olan Divan Başkanlık Seçimi’nde eski divan kurulu başkanlarından Yalçın Karadeniz adalığını açıkladı. İstanbul’da bir otelde gerçekleşen basın toplantısıyla adaylığını açıklayan Karadeniz sözlerine şöyle başladı:

“119 yıllık ulu çınar Beşiktaş Kulübü’nün 17 Eylül’de Divan Başkanlık Seçimi yapılacak. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, büyük Beşiktaşlı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla selamlarım. En büyük Beşiktaşlı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kulübü olan Beşiktaşımızın 120., Cuhuriyetimizin de 100. yılında kulübümüzün her branşta şampiyonluğa ulaşması en büyük temennimdir. Hukuksuzluğu yıkmak, kulübün menfaatlerini korumak, divan kurulunu daha etkin ve üretken hale getirmek, üyelerimizi ayrım yapmaksızın kucaklamak için aday olduk. Beşiktaş bizim masumiyetimiz, vicdanımız ve şerefimizdir. 17 Eylül’de seçime gelin ve oy verin. Bu kutsal göreve talibim.”