Karakola ikna odası kurdular

Karakola ikna odası kurdular
Bürosunun önündeki 4 kişi tarafından tehdit edildiği gerekçesiyle 155’i arayarak polis çağıran avukat Tamer Yılmaz, çağırdığı polislerin hakaret ve tehditlerine maruz kaldı. Yılmaz, gelen polislerin hakaretleri sonrasında...

Bürosunun önündeki 4 kişi tarafından tehdit edildiği gerekçesiyle 155’i arayarak polis çağıran avukat Tamer Yılmaz, çağırdığı polislerin hakaret ve tehditlerine maruz kaldı. Yılmaz, gelen polislerin hakaretleri sonrasında hem kendisini tehdit edenlerden hem de polislerden şikayetçi olmak üzere polis aracıyla karakola götürüldü. Polislerin hakaret ve tehditleri burada da devam etti.
Polislerden şikayetçi olmak isteyen Yılmaz, üzerinde “Danışma” yazan bir odaya alınarak 3 polis tarafından zorla orada tutulduğunu, adeta bir “ikna odası” kurulduğunu iddia etti. Yılmaz “Hürriyetimden yoksun bırakıldım” dedi.
Ayrıca Yılmaz’ın karakolda işleri zorlaştırılarak yaşadığı tehdit olayına ilişkin tanıkların ifadeleri polislerden şikayetçi olacağı için alınmadı. Yılmaz, ilgili polisler hakkında tehdit, hakaret ve görevi kötüye kullanma suçlarından kamu davası açılması için savcılığa suç duyurusunda bulundu.