Karamollaoğlu Erbakan’ın sözlerini hatırlattı: ‘Leblebici dükkanı bile idare edemezler’

Karamollaoğlu Erbakan’ın sözlerini hatırlattı: ‘Leblebici dükkanı bile idare edemezler’
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iktidara, “Arada Konya’ya gittiğiniz zaman, genelde de Saadet Partimize yönelik algı üretmek için hatırladığınız Erbakan Hocamız kim, siz kim?” diye sordu. Karamollaoğlu,...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iktidara, “Arada Konya’ya gittiğiniz zaman, genelde de Saadet Partimize yönelik algı üretmek için hatırladığınız Erbakan Hocamız kim, siz kim?” diye sordu. Karamollaoğlu, “Milli Görüş anlayışıyla bugünkü iktidarın hiçbir alakası yoktur! Merhum liderimiz; ‘Ben bunları tanıyorum. Bunlar bir leblebici dükkanı bile idare edemezler, batırırlar’ demişti ve her zaman olduğu gibi yine haklı çıktı” ifadelerini kullandı.

Haftalık basın toplantısında konuşan Saadet Partisi lideri, “Mevcut sistem değişmeden ekonominin düze çıkması da mümkün değildir. Bu sisteme geçerken dolar kuru 4.8 lirayken, bugün 20 lira sınırına dayandı. Resmi enflasyon yüzde 15’lerde iken bugün üç haneli rakamlara yaklaştı. Yoksulluk ve işsizlik artarken halkın alım gücü her geçen gün azaldı… Bırakın ev alma hayallerini, artık büyük bir çoğunluk için düzgün bir evde oturabilmek, kirasını ödeyebilmek hayal oldu” diye konuştu.