Karamollaoğlu’ndan ittifak açıklaması: Bu konuları konuşmak için erken

Karamollaoğlu’ndan ittifak açıklaması: Bu konuları konuşmak için erken
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ü ziyaretinden önceden bilgisi olduğunu söyledi. Karamollaoğlu, “Bugün durduğumuz...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ü ziyaretinden önceden bilgisi olduğunu söyledi. Karamollaoğlu, “Bugün durduğumuz yer belli. Ancak ittifaklar koalisyon değildir. Her türlü fikir alışverişine açığız” dedi.

Habertürk'ten Nagehan Alçı'nın yazısında aktardığına göre Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanının ittifak çağrısı hakkında, "Bu konuları konuşmak için erken" değerlendirmesinde bulundu. Yazıda aktarılan kısım şöyle:

-Karamollaoğlu’na Saadet Partisi olarak durdukları yer ile ilgili Oğuzhan Bey’in bir rahatsızlığı, bir itirazı, aralarında bir fikir ayrılığı olup olmadığını sordum.

“Kesinlikle böyle bir fikir ayrılığı ya da kendisinin Saadet Partisi’nin bulunduğu yere yönelik dile getirdiği bir itiraz yok. Yeri ve zamanı gelince bunlar oturulur, konuşulur.”

-Sayın Asiltürk’ün Saadet Partisi’nin 2018 seçimlerine Millet İttifakı olarak gitmesine yönelik bir itirazı var mıydı?

“Buna da çok net bir şekilde ‘hayır’ cevabı verdi Temel Bey.”