Karamollaoğlu’ndan KHK eleştirisi: Artık yeter

Karamollaoğlu’ndan KHK eleştirisi: Artık yeter
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hukuk sistemine KHK’liler üzerinden eleştirilerde bulundu. KHK (Kanun Hükmünde Kararname) ile ihraç edilenlerle ilgili son dönemde çok sayıda gelen intihar haberlerinin ardından...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hukuk sistemine KHK’liler üzerinden eleştirilerde bulundu. KHK (Kanun Hükmünde Kararname) ile ihraç edilenlerle ilgili son dönemde çok sayıda gelen intihar haberlerinin ardından Karamollaoğlu, “Adalet, bir iktidarın tüm işlerinde gömleğin ilk düğmesidir” ifadelerini kullandı.

Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, “İktidarda bulunanlar, yanlış gömlek giydikleri gibi gömleklerinin ilk düğmesini de baştan yanlış iliklediler, şimdi de işin içinden çıkamıyorlar. Terziyi, mağazadaki tezgâhtarı, hatta pamuğu üreten çiftçiyi suçluyorlar. Adalet, bir iktidarın tüm işlerinde gömleğin ilk düğmesidir, olmazsa olmazıdır! Ne acıdır ki ekonomi konusunda isminin hakkını veremeyen Adalet ve Kalkınma Partisi, adalette de sınıfta kalmıştır! Sadece KHK meselesi dahi adaletin nasıl örselendiğini gözler önüne sermeye yeter de artar” ifadelerini kullandı.