Karamollaoğlu'ndan ‘seçime hazırız’ mesajı

Karamollaoğlu'ndan ‘seçime hazırız’ mesajı
Altılı masaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu “Kimsenin tereddüdü olmasın. Muhalefeti hazırlıksız yakalama diye bir durum söz konusu değil. Herkes seçime hazırlanıyor” dedi. Saadet...

Altılı masaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu “Kimsenin tereddüdü olmasın. Muhalefeti hazırlıksız yakalama diye bir durum söz konusu değil. Herkes seçime hazırlanıyor” dedi. Saadet lideri, asıl önemli olanın seçim tarihinin belirlenmesi olduğunu ifade etti.

Altılı masanın belirleyeceği ortak aday ile ilgili ise "Kimsenin tereddüdü olmasın, seçim tarihi belli olur ortak adayımızı belirleriz" diyen Saadet lideri “Ortak aday olacak yani bu benim kanaatim tabii şu anda. Bu yarın nasıl tecelli eder, başka bir durum ortaya çıkar mı o konuda bir şey söyleyemem” dedi.

'ÖNCE HAKARET SONRA KUCAKLAŞMA OLMAZ'

İktidarın izlediği dış politikaya dikkat çeken Karamollaoğlu "En büyük hakaretleri yapacaksınız sonra da kucaklaşacaksınız, böyle bir istikrar olmaz. Hem Suriye'yle siz bir araya geleceksiniz, müşterek bakanlar kurulu toplantıları yapacaksınız, tatile müşterek çıkacaksınız sonra birden bire her şey değişecek harp ilan edeceksiniz. Bunda bir istikrar olmaz! Sisi'ye en büyük hakaretleri yapacaksınız sonra da kucaklaşacaksınız. Suudi Arabistan'la aramızdaki ihtilaf zirveye çıktı elçilerimizi çektik. Sonra tekrar kucaklaşma noktasına gideceksiniz hepsi geliyor şimdi şu anda İsrail'le olan münasebetleri birlikte mütalaa ediyorlar ve her yerden para talebinde bulunuyorlar” ifadesini kullandı.