Karlıova’da uyuşturucu ittifakı

Karlıova’da uyuşturucu ittifakı
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu taşıdıkları şüphesiyle önceki gün akşam saatlerinde kent merkezinde iki aracı takibe aldı. Ekiplerin, öncü ve artçı oldukları değerlendirerek...

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu taşıdıkları şüphesiyle önceki gün akşam saatlerinde kent merkezinde iki aracı takibe aldı. Ekiplerin, öncü ve artçı oldukları değerlendirerek takibe aldıkları araçlar yaşanan kovalamacanın ardından durdurdu. Aramada yaklaşık 22 kilo uyuşturucu ele geçirildi.

Serdar Demir, Mücahit Altun, Diyar Bingöl ile Afganistan uyruklu H.M. ve M.A. gözaltına alındı. Serdar Demir, Mücahit Altun ve Diyar Bingöl tutuklanırken, Afganistan uyruklu iki kişi serbest bırakıldı.

Tutuklanan isimlerden Diyar Bingöl’nün AKP Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl ile AKP Karlıova İlçe Başkanı İlyas Bingöl’ün yeğeni olduğu öğrenildi. Serdar Demir’in ise Karlıova Kaymakamlığı ‘nda memur olduğu, MHP Karlıova İlçe Başkanı Şevket Demir’in yeğeni olduğu anlaşıldı.