Kartal çok üzgün

Kartal çok üzgün
Karşılaşmanın 15. dakikasında Sinan Gümüş ile öne geçen Antalyaspor, 35. dakikada Amilton ile farkı 2’ye çıkardı ve devreye 2-0’lık skorla girildi.Beşiktaş ikinci yarıya ilk yarıdan çok farklı bir tempoda başladı....

Karşılaşmanın 15. dakikasında Sinan Gümüş ile öne geçen Antalyaspor, 35. dakikada Amilton ile farkı 2’ye çıkardı ve devreye 2-0’lık skorla girildi.
Beşiktaş ikinci yarıya ilk yarıdan çok farklı bir tempoda başladı. Ard arda ataklarla Antalya kalesini adeta ablukaya aldı ancak topu kale ile ancak 68. dakikada buluşturabildi. Adem Ljajic’in golü ile farkı bire indirdi ancak devamını getiremedi. İki topu direkten dönen Beşiktaş Antalya kalecisinin başarılı kurtarışlarının da etkisi ile maçı 2-1 mağlup tamamladı.
Maçta her iki takım da 5’er oyuncu değiştirdi.
Beşiktaş 4 maç sonra yenildi
Siyah-beyazlı ekibin Fraport TAV Antalyaspor’a 2-1 mağlup olması 4 maçlık yenilmezlik serisinin de sonu oldu.
Medipol Başakşehir ile oynanan karşılaşmada rakibine 1-0 mağlup olduktan sonra oynadığı maçlarda Trabzonspor ve Galatasaray ile berabere kalan Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor ve MKE Ankaragücü’nü 2-1’lik skorlarla mağlup etmişti.
Antalyaspor seriyi uzattı
Siyah-beyazlı takım karşısında deplasmanda 3 puan almayı başaran Fraport TAV Antalyaspor, yenilmezlik serisini 9 maça yükseltti.