KARTAL GÜMBÜR GÜMBÜR

KARTAL GÜMBÜR GÜMBÜR
Ligde geçen haftayı bay geçen Beşiktaş, 27. hafta mücadelesinde Denizlispor’u evinde 3-0 mağlup etti. 22. dakikada Cyle Larin’in golüyle 1-0 öne geçen Kartal, 38 ve 39. dakikalarda iki gol daha buldu.dakikadaki duran topta altıpasta...

Ligde geçen haftayı bay geçen Beşiktaş, 27. hafta mücadelesinde Denizlispor’u evinde 3-0 mağlup etti. 22. dakikada Cyle Larin’in golüyle 1-0 öne geçen Kartal, 38 ve 39. dakikalarda iki gol daha buldu.

  1. dakikadaki duran topta altıpasta topla buluşan Aboubakar yaptığı sert vuruşla farkı ikiye çıkarırken sadece 1 dakika sonra Ljajic’e ‘al da at’ dercesine servis yaptı ve skor 3-0’a geldi.
    Beşiktaş’ta Larin’in 29. dakikada attığı gol VAR incelemesi sonrasında el olduğu nedeniyle geçersiz sayılırken Denizlispor’un 44. dakikada Rodallega ile attığı gol de yine VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı.
    Mücadelede başka gol olmayınca Beşiktaş sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılarak bay geçtiği haftanın ardından lige 3 puanla döndü. Kara Kartal üst üste üçüncü maçını kazanırken puanını da 54’e yükseltti. Denizlispor ise haftayı 21 puanla tamamladı.

Sergen Yalçın: “NİSAN AYI FİNAL AYI OLUR”

Alt taraftaki takımlarla oynanan maçları kazanmanın çok önemli olduğunu belirten Sergen Yalçın, şampiyonluk yarışıyla ilgili de Nisan ayını işaret etti ve, "Halen yarışmacı takım olmak bizim arzuladığımız bir durumdu. Çok uzun ve zor bir lig içindeyiz. İnşallah üstesinden geliriz. Nisan ayı lig için final ayı olabilir. Şu anda 4 büyük camia hedefte… Herkesin şansı olduğunu düşünüyorum. Konuşmak için erken…" dedi.

Stat:
Vodafone Park
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida (Oğuzhan dk. 74), Welinton, N’Sakala, Josef, Atiba (Dorukhan dk. 83 ?), Adem Ljacij (Necip dk. 65), Larin, N’Koudou (Gökhan Töre, dk. 65) Aboubakar (Hasic dk. 84 ?)
Teknik direktör:
Sergen Yalçın
Y.Denizlispor: Cenk Gönen, Tiago Lopes (Özer Özdemir dk. 46), Leismann, Mustafa Yumlu (Marvin Bakalorz dk. 38), Ayman Ben Mohammed, Kubilay Aktaş, Mix Diskerud (Hasan Ayaroğlu dk. 68), Murawski, Sagal (Dossevi dk. 83 ?), Mesanovic (Sacko dk. 68), Rodellega
Teknik direktör:
Hakan Kutlu
Goller: Larin (dk. 22), Aboubakar (dk. 38), Ljajic (dk. 39) (Beşiktaş)