KARTAL PARAMPARÇA

KARTAL  PARAMPARÇA
GZT Giresunspor’u konuk eden Beşiktaş sahadan 4-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve üst üste dördüncü yenilgisini aldı.dakikada VAR incelemesi sonrasında penaltı kazanan Giresunspor’da Diabate takımını 1-0 öne geçirdi. 39’da...

GZT Giresunspor’u konuk eden Beşiktaş sahadan 4-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve üst üste dördüncü yenilgisini aldı.

  1. dakikada VAR incelemesi sonrasında penaltı kazanan Giresunspor’da Diabate takımını 1-0 öne geçirdi. 39’da VAR incelemesi sonrasında Necip direkt kırmızı kart kart gördü.
  2. dakikada Mert Günok’un büyük hatasında Balde topu boş kaleye yolladı ve fark 2’ye çıktı. 64’te Serginho farkı 3’e çıkardı.
    90’da Mert Günok sakatlanıp yerde kalırken Champness topu ağlara gönderdi ve farkı 4’e çıkardı.
    Beşiktaş bu sonuçla 6. yenilgisini aldı ve 20 puanda kaldı. 4. galibiyetini alan Giresunspor ise puanını 16’ya yükseltti.

Stat: Vodafone Park
Hakemler: Hüseyin Göçek, Candaş Elbil, İbrahim Bozbey
Beşiktaş: Mert Günok (Ersin Destanoğlu dk. 90+2 ?), Rosier, Vida, Necip Uysal, Umut Meraş (Montero dk. 87 ?), Pjanic, Josef, Ghezzal (Wellinton dk. 46), N’koudou (Can Bozdoğan dk. 69), Larin, Batshuayi (Teixeira dk. 70)
Yedekler: Oğuzhan Özyakup, Atiba, Mehmet Topal, Kenan Karaman, Güven Yalçın
Teknik Direktör: Sergen Yalçın
GZT Giresunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Diarra, Perez, Aziz Behich (Champness dk. 86 ?), Traore (Erol Can Akdağ 86 ?), Flavio, Suleymanov (Emre Taşdemir dk. 74), Serginho (Umut Nayir dk. 86 ?), Diabate, Balde (Pelupessy dk. 68)
Yedekler: Onurcan Piri, Fatih Yılmaz, Sergen Piçinciol, Doukara, Çekdar Orhan
Teknik Direktör: Hakan Keleş
Goller: Diabate (dk. 22 pen.), Balde (dk. 55), Serginho (dk. 64), Champness (dk. 90) (GZT Giresunspor)
Kırmızı kart: Necip Uysal (dk. 39) (Beşiktaş)