KARTAL SÖRLOTH

KARTAL SÖRLOTH
Beşiktaş'ın bir numaralı forvet adayı Alexander Sörloth konusunda her geçen gün yeni bir gelişme daha yaşanıyor.Norveçli yıldız için uzun süredir girişimlerini sürdüren Kara Kartal, bu transferi bitirmek için tüm şartlarını...

Beşiktaş'ın bir numaralı forvet adayı Alexander Sörloth konusunda her geçen gün yeni bir gelişme daha yaşanıyor.

Norveçli yıldız için uzun süredir girişimlerini sürdüren Kara Kartal, bu transferi bitirmek için tüm şartlarını zorlamaya devam ediyor.

Norveçli golcüyü Leipzig'den kiralayan Real Sociedad, sözleşmede yer alan 16 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmadı. Bunun üzerine siyah-beyazlılar, oyuncunun menajeri Wivestad'ı İstanbul'a davet etti.

Beşiktaşlı yetkililer, önümüzdeki hafta başında da Leipzig'le masaya oturacak. Alman ekibi, Real Sociedad'ın sonraki satıştan pay olmadan önerdiği 8 milyon euro'yu geri çevirmişti. Beşiktaş ise Sörloth'a karşılık, ilk olarak 6 milyon euro bonservis ve sonraki satıştan %50 pay önerecek.

Alman ekibinin vereceği cevaba göre siyah beyazlılar, rakamı revize edecek. Ancak başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibinin en fazla 7 milyon euro'ya kadar çıkacağı belirtildi.