KARTAL SUSKUN 0-0

Son Güncellenme Tarihi: Şubat 27, 2023 / 12:34

Beşiktaş, erteleme maçında Antalyaspor’la golsüz berabere kaldı. İlk olarak Taksim’deki terör saldırısı nedeniyle 14 Şubat’a ertelenen müsabaka, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle bir kez daha tehir edilmişti. 80. dakikada Beşiktaş’ın defans oyuncusu Tayyip Talha fileleri havalandırdı, fakat VAR kontrolü sonucu gol iptal edildi. Erteleme maçında Antalyaspor ile golsüz berabere kalan Beşiktaş’ta Cenk Tosun 97.dakikada penaltıdan yararlanamadı. Tecrübeli golcü, Süper Lig kariyerinde ilk kez penaltı kaçırdı. Beşiktaş’ın önemli isimlerinden Rachid Ghezzal, karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kala sakatlanarak maça çıkamadı.



BİNLERCE OYUNCAK
Beşiktaş’ın Antalyaspor ile oynadığı maç öncesi tribünlerden binlerce oyuncak sahaya atıldı. İlk depremin yaşandığı saat olan 4.17’ye ithafen maçın 4’üncü dakika 17’nci saniyesinde oyun durdu ve Beşiktaşlı taraftarlar, deprem bölgesindeki çocuklara gönderilmek üzere yanlarında getirdikleri binlerce peluş oyuncağı tribünlerden sahaya gönderdi. Oyuncakların atıldığı esnada stat hoparlöründen “Bir başkadır benim memleketim” şarkısı çalınırken, skorbordda da 11 ilin plaka kodu sergilendi.

Fenerbahçe’nin ardından Beşiktaş tribünlerinden de “Hükümet istifa” tezahüratları
Cumartesi günü oynanan Fenerbahçe-Konyaspor maçının ardından Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşmasında da tribünlerden”hükümet istifa” tezahüratları yapıldı. Önceki gün oynanan Fenerbahçe – Konyaspor maçı öncesinde tribünleri dolduran taraftarlar “Yalan yalan yalan. Dolan dolan dolan. 20 sene oldu. İstifa ulan” tezahüratında bulunmuştu.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top