KARTAL’A ÇİFT STOPER

KARTAL’A ÇİFT STOPER
Takviyeleri stoper ve hücum bölgesine yapacak olan Beşiktaş, 1'i yerli olmak üzere en az 2 stoper, 2 kanat ve 1 santrforu kesin olarak kadrosuna katmak istiyor. Alınacak santrfor sayısının 2'ye çıkma ihtimali de bir hayli kuvvetli.Orta...

Takviyeleri stoper ve hücum bölgesine yapacak olan Beşiktaş, 1'i yerli olmak üzere en az 2 stoper, 2 kanat ve 1 santrforu kesin olarak kadrosuna katmak istiyor. Alınacak santrfor sayısının 2'ye çıkma ihtimali de bir hayli kuvvetli.

Orta sahayı şimdilik Josef- Gedson-Emirhan ile götürmeyi düşünen teknik heyet, buraya takımda kalması muhtemel Can Bozdoğan'ı da yazıyor.

Vida'nın ayrılmasıyla kesin olarak bir yabancı stoper alacak olan siyah beyazlılar, yabancı kuralından dolayı mutlaka yerli stoper de transfer edecek.

Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakçı için bir kaç kez Konya yönetimi ile görüşen Beşiktaş, bonservis bedelinin düşmemesi halinde rotayı diğer Türk adaylara çevirecek.

Bu adaylardan Mert Çetin'in siyah beyazlıların stoper istekleri arasında ilk sıraya yerleşme ihtimali oldukça yüksek görünüyor.