Kartal’da Dele Alli heyecanı

Kartal’da Dele Alli heyecanı
Beşiktaş, Dele Alli transferinde mutlu sona ulaştı. Öğle saatlerinde sıcak bir gelişme yaşandı ve siyah beyazlı ekip oyuncunun kiralık transferi için kulübüyle her konuda anlaşma sağladı. Dele Alli’nin İstanbul’a geliş...

Beşiktaş, Dele Alli transferinde mutlu sona ulaştı. Öğle saatlerinde sıcak bir gelişme yaşandı ve siyah beyazlı ekip oyuncunun kiralık transferi için kulübüyle her konuda anlaşma sağladı. Dele Alli’nin İstanbul’a geliş zamanı da netleşti. Beşiktaş’ta Dele Alli transferinin heyecanı yaşanıyor. Taraftarlar dört gözle kulüpten yapılacak resmi açıklamayı bekliyor. Siyah beyazlı ekip oyuncunun kiralık transferi için kulübüyle her konuda anlaşma sağladı. 26 yaşındaki futbolcu bu gece İstanbul’da olacak. Beşiktaş’ın da doğruladığı bilgiye göre Dele Alli’yi taşıyan uçak gece 01:30 sularında Atatürk Havalimanı’nda inecek.

PÜRÜZLER GİDERİLDİ! İŞTE ANLAŞMA ŞARTLARI…
Geçen hafta gündeme bomba gibi düşen Dele Alli transferi, küçük pürüzler sebebiyle gecikmişti. Everton ile Beşiktaş arasındaki son görüşmelerde büyük ilerleme kaydedildi ve imza aşamasına gelindi. Dele Alli ile anlaşan Beşiktaş, Everton ile de anlaştı. Transferde herhanbir bir kiralama maliyeti olmayacak. Everton, futbolcunun bonservis bedelinin, Ocak 2023’te satın alınması durumunda 6 milyon Euro, Haziran 2023’e ertelenmesi halinde 8 milyon Euro olarak belirledi. Taraflar bu şartlarda anlaşma sağladı.