KATAR BAYRAKLARLA DONATILDI

KATAR BAYRAKLARLA DONATILDI
2022 FIFA Dünya Kupası için geri sayımın başladığı Katar'da sokaklar katılımcı ülkelerin bayraklarıyla donatıldı.ünya Kupası'nı düzenlemeye hak kazandığı 2010'dan bu yana yoğun bir çalışma içine giren Katar'da hazırlıklar...

2022 FIFA Dünya Kupası için geri sayımın başladığı Katar'da sokaklar katılımcı ülkelerin bayraklarıyla donatıldı.
ünya Kupası'nı düzenlemeye hak kazandığı 2010'dan bu yana yoğun bir çalışma içine giren Katar'da hazırlıklar tamamlandı.
Tüm detayların düşünüldüğü organizasyonun ilk maçında bugün saat 19.00'da ev sahibi Katar ile Ekvador karşı karşıya gelecek. Turnuva 18 Aralık'taki final karşılaşmasıyla sona erecek.
Katar 2022 Dünya Kupası Organizasyon Komitesi, yaptığı açıklamada, turnuvaya her bakımdan hazır olduklarını bildirdi.
Katar'ın 90'dan fazla mevkide toplu etkinliklere hazır olduğunu açıklayan Komite, organizasyonu takip etmek için 12 bin 300 medya profesyonelinin ülkeye gelmesinin beklendiğini aktardı.
Komitenin açıklamasında ayrıca yüzde 89'u Katar'dan, yüzde 11'i de dünyanın farklı bölgelerinden 20 bin gönüllünün turnuvaya hizmet etmeye hazır olduğuna işaret edildi.
Katar, Dünya Kupası'na ev sahipliği hakkı elde etmesinin üzerinden geçen 12 yılda yerel ve modern kültürün bir araya getirildiği, yenilikçi tasarımlara sahip, güneş enerjisiyle çalışan ve aynı zamanda soğutma teknolojisiyle donatılmış 8 stadyum inşa etti.