'Kayıp' eski bakan kitap ile ortaya çıktı

'Kayıp' eski bakan kitap ile ortaya çıktı
2020'de, "at izinin it izine karıştığı çetin bir dönemden" geçildiğini belirterek Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak, "Burası Çok Önemli" isimli...

2020'de, "at izinin it izine karıştığı çetin bir dönemden" geçildiğini belirterek Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak, "Burası Çok Önemli" isimli bir kitap kaleme aldı.

İstifasından bu yana kamuoyu karşısına çıkmayan eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bakanlık döneminde sık sık kullandığı "Burası çok önemli" ifadesiyle aynı adı taşıyan kitabıyla sessizliğini bozdu.

Kardeşi Serhat Albayrak'ın başında olduğu Turkuvaz Grubu'nun yayıncılığını üstlendiği, "Burası Çok Önemli!-Enerjiden Ekonomiye Tam Bağımsız Türkiye" başlıklı kitap ön satışa çıkarken cuma günü kitapçılarda olacağı duyuruldu.

Görevdeyken sık sık 2023 hedeflerine vurgu yapan ve krizler yaşanırken her seferinde "En kötüsü geride kaldı" ifadesini sık kullanan Albayrak, kitabın tanıtım bülteninde "2030 yılını dahi bulmadan ekonomik ve refah düzeyi olarak ülke tarihinin en güçlü dönemine gireceğiz…" ifadesi dikkat çekti.