KAYSERİ’DE ÇAĞDAŞ SİNERJİ

KAYSERİ’DE ÇAĞDAŞ SİNERJİ
Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Spor Toto Süper Lig’de yakaladıkları başarıyı teknik ekip ve futbolcular arasındaki sinerjinin sağladığını söyledi.2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Antalya’nın...

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Spor Toto Süper Lig’de yakaladıkları başarıyı teknik ekip ve futbolcular arasındaki sinerjinin sağladığını söyledi.

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesi’nde kampa giren sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Dünya Kupası arasında eksiklerini gidermek için çalıştıklarını aktaran Atan, “Formda olduğumuz bir dönemde ara geldi. Dünya Kupası bu tarihte oynanıyor. Hem oyunumuzu pekiştirme hem eksiklerimizi kapatma hem de sakat oyuncularımızın dönüşü açısından bizim için verimli geçiyor. Sezon başından beri oyuncularım bize her türlü olumlu reaksiyonu veriyor. Kampta da çok iyi çalışıyoruz. Çok neşeli ve sağlıklı bir ortam var. Her şeyden önce bizim için sağlıklı ortam önemli. Sahalar çok iyi, kaldığımız otel çok iyi. Mutlu ve huzurlu bir şekilde çalışıyoruz.” diye konuştu.