KAYSERİSPOR’UN UMUDU TAHKİM KURULU

KAYSERİSPOR’UN UMUDU TAHKİM KURULU
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Kulübünün Basın Sözcüsü Samet Koç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulunun 3 puan silme cezasının Tahkim Kurulu'ndan dönmesini beklediğini söyledi.Kentteki bir restoranda...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Kulübünün Basın Sözcüsü Samet Koç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulunun 3 puan silme cezasının Tahkim Kurulu'ndan dönmesini beklediğini söyledi.

Kentteki bir restoranda basın toplantısı düzenleyen Koç, çok emek vererek kazandıkları 3 puanın silinmesini hiç bir şekilde kabul etmeyeceklerini belirtti.

Yarın gerçekleştirilecek Tahkim Kurulu Toplantısı'ndan ümitli olduklarının vurgulayan Koç, "Devre arası ya da sezon sonu olmadığı sürece, maçlar oynanırken kural değiştirmek hem FIFA'nın hem TFF'nin bence yapmaması gereken bir durum. Biz bunu bu şekilde düşünerek, buna inanarak tahkime gittik. Bu konunun mutlaka çözüleceğine inanıyoruz. Kayserispor'un üç puanı çok kıymetli. Biz üç puanın heba edilmesine, silinmesine asla müsaade etmek istemiyoruz. Benim şahsi fikrim üç puan silinme cezası tahkimden dönecek." ifadelerini kullandı.